joi, 8 septembrie 2011

Legea








Legea atracției îți aduce ceea ce vrei și ceea ce nu vrei, ținând cont de mesajul pe care îl transmiți Universului.


Credința te-a vindecat.


Omul devine ceea ce gândește

Eu sunt ceea ce sunt. Atât timp cât sunt ceea ce sunt, le permit și celorlalți să fie ceea ce sunt


Credințele conform cărora ne lipsesc multe lucruri și nu vom ajunge niciodata să le obținem nu fac decât să împiedice realizarea legăturii între plan și rezultat, dorință și împlinire.




Pentru a obține ceva în Universul fizic trebuie să renunți la atașamentul tău fața de acel lucru.


Adu-ți aminte că succesul este calatoria, nu destinația.


Unitatea este pluralul a minim două lucruri.


Singurul lucru constant oriunde este schimbarea.



Sursa: Net


7 comentarii:

  1. Omul devine ceea ce gândește, dar într-un timp mai lung! La fel,el își poate atrage prin focalizarea gândirii ceea ce are nevoie, dar tot într-un timp mai lung! De fapt, acest proces este mai complicat, pentru că, acel lucru pe care nu îl spun textele de gândire pozitivă (gen ”The Secret”, sau Louise Hay), este faptul că această ”atragere de lucruri necesare” nu este accesibilă chiar oricui, prin simplă voință. Este vorba și de nivelul spiritual, de iubire și conștientizarea menirii noastre. Numai oamenii care au atins acest nivel de iubire și conștiință își pot ”atrage” astfel lucrurile necesare, pentru că au îngăduința Divinității. Astfel se explică de ce unii încearcă ani de zile și totuși, nu primesc nimic.
    Sau, mai există un aspect. Putem voi un lucru, poate că avem și voința, și iubirea necesară, și totuși să nu-l obținem. De ce? Pentru că intervine acel factor de care am spus: voința divină. Acel Creator, sau cum vrem să Îl numim, intervine în cererile noastre, și nu ne trimite decât ceea ce ne este necesar. Chiar dacă noi, cu gândirea noastră obișnuită, vedem a fi foarte necesar un lucru, poate că, în viziunea Lui, nu este chiar așa! Și atunci, El ”modulează” cererea noastră, poate că ne trimite chiar altceva în schimb.

    După cum spunea și Einstein, un univers atât de perfect alcătuit, funcționând după legi atât de perfecte, nu poate fi ”automat”; în mod necesar, există o Voință care îl conduce.

    În rest, este foarte adevărat ce ai spus, că trebuie renunțat la atașament! Trebuie să ne preocupe doar faptele, și nu fructul lor, după cum spune Bhagavad-Gita.

    Și da, schimbarea este singura constantă...din păcate, sau din fericire! Uneori ne putem bucura de schimbări, alteori, nu. Dar știm doar că sunt inevitabile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Florina, pentru ca eu am inteles altceva din comentariul tau, iti sugerez sa vezi filmuletul acesta - http://www.youtube.com/watch?v=KEj2EdVRL3E

    RăspundețiȘtergere
  3. făcând abstracţie de toate celelalte cuvinte..într-adevăr,"singurul lucru constant oriunde este SCHIMBAREA":)...

    RăspundețiȘtergere
  4. singura lege care există e legea iubirii. numai fiind iubire 100% manifestată (pentru că la bază totul are înţelepciune iubirii) poţi "aplica" legea.
    restul e experienţă, e revoluţie, e schimbare.
    până la integrare totală. şi apoi iar şi iar.

    RăspundețiȘtergere
  5. Totul a fost creat din iubire, noi trebuie sa ne luptam cu vremurile ce vor venii caci acestea trebuie sa se intample! Desi viata e grea pe pamant si suntem dominati de cel rau, credinta in Dumnezeu trebuie sa ramana mereu prezenta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Perfectiunea e de gasit numai inauntru, niciodata in afara, in lumea inconjuratoare. Tocmai pentru ca in afara totul este intr-o continua schimbare, o dualitate de fapt...cu umbre si lumini. Trebuie sa ajungi sa te duci in tine si sa te ridici (adica sa-ti ridici constiinta in al treilea ochi) ca sa te rupi de lumea duala, de suferinta si mortalitate...si sa ajungi direct la sursa ca sa capeti ever lastig joy.

    RăspundețiȘtergere
  7. In momentul in care devenim conștienti de noi inșine, implicit vom fi conștienti de voința universală. Suntem parte din intreg și contribuim fiecare in parte la crearea realitatilor. Suntem co-creatori la această minunata operă universală. Micul este astfel construit incat să respecte principiile marelui. Marele este construit astfel incat să respecte principiile micului. Fiecare om este un univers in miniatură. Totul este interconectat. Dacă lipsește o mica particulă dintr-un ansamblu, acesta iși pierde echilibru și nu mai poate funcționa.

    Pentru a reusi sa ridicam vălul lui Isis, să iesim din maya, este necesar sa devenim conștienți de faptul că toti suntem unul si functionam precum un organism nelimitat.

    Nu există un punct final, deoarece infinitatea posibilitaților se opune oricărei limite.

    Suntem infiniti. Suntem un intreg. Suntem eterni.


    Imbrătișari! :)

    RăspundețiȘtergere