sâmbătă, 30 iulie 2011

No Limit


Totul se divide, in milioane de universuri in sine. 

...

Daca vezi un fluture lasat de izbeliste pe campul inflorit, il indrumi spre floarea sa intima? 

...

Uneori as vrea ca imprejurul meu, sa aud oamenii gandind, ci nu doar sporovăind. 

...

Fiecare in bula lui de sapun...

...

O esenta dupa ce se divide in mii de experiente, redevine singularitate. 

...

Vreau sa revars esenta mea umana in alte lumi egotice, sa-i permit spiritului sa fie liber fara apanajul concretului. 

...

Daca cineva-ti propune sa renunti la tot ceea ce ai in acest moment pentru a-ti regasi sinele,  ai accepta? 

...

Cu cat asteptarile sunt mari, cu atat ratacirea in iluzia vieti este mai mare. 

...

...gandul fugar goneste spre tine luminand umbrele trecutului.... 

...

...sunt de acord... cu tot... 

...

Vreau sa rup realitatea in mici bucati si sa dau fiecarui om o bucata din ea, dupa care sa ne contopim intr-o singura realitate. 

...

Unde este lumina, automat apare si umbra. Pentru a auzi sunetul, automat trebuie sa fie liniste. Pentru a expira, automat este necesara inspiratia. Unde exista ying, automat va fi si yang. Unde este dumnezeu, automat apare si diavolul. 

...

 Timpul nu exista, este o conceptie pur pamanteana, deoarece avem obsesia de a delimita totul prin granițemarți, 26 iulie 2011

Soarele'Oamenii acestor timpuri moderne au devenit extrem de grosolani: parfumul prieteniei si mireasma sinceritatii au disparut cu totul. Multimile supraincarcate de impozite gem. Toata lumea are probleme, ni se datoreaza si datoram; suntem dati in judecata si nu avem cu ce plati; preocuparile distrug creierele, nimeni nu traieste linistit. Birocratii cu plinatatea fericirii in burta lor si cu o tigara buna in gura, pe care se sprijina psihologic, joaca jonglerii politice cu mintea, fara sa le pese catusi de putin de durerea popoarelor. Nimeni nu este fericit in aceste timpuri si cu atat mai mult clasa mijlocie, caci se afla intre ciocan si nicovala. Bogati si saraci, credinciosi si necredinciosi, comercianti si cersetori, pantofari si tinichigii traiesc pentru ca trebuie sa traiasca, isi ineaca necazurile in vin si termina prin a deveni consumatori de droguri ca sa scape de ei insisi.' 

...

Cand realizezi ca viata ta este precum o placa de patefon care se repeta intr-una, mai bine te ridici si schimbi placa. 

...

Cuvantul  soptit  cu infinita credinta in vantul ce adie usor, prinde amprenta intimului real, intrand suav in constiinta celui dorit sa te auda. 

....

...nicio zi fara soare ...

...

Minunata mai este si viata asta atunci cand ii gasesti sensul!.. 

...

 Vreau sa mi se deschida calea celor doisprezece si unu! 

...

Jocul iluziei l-am descoperit cu ceva timp in urma, e interesant sa te privesti pe scena. 

...

Banul este ca si omul; o simpla iluzie plapînda. 

...

Sunt hora purtata cu dibacie in vechime de bravii mei stramosi...sunt dansul magnific al ielelor...sunt  clipa pierduta in eternitate... 

...

Am invatat ca in momentul in care o țara arde, in mod sigur va exista si o baba care se piaptană. 
joi, 21 iulie 2011

SimplitateAm invatat ca unde este multa mila, haosul domneste...si am mai invatat ca unde este multa justitie, tirania infloreste. 

...

Ucigand multitudinea defectelor infraumane avem sansa sa devenim nemuritori.. 

...

Cotrobaiesc haotic printre miile de vieti traite in zadar... 

...

Atentie! Suntem astfel construiti  incat sa proiectam pe ceilalti tot ceea ce conținem... 

...

Uneori renunt la lupta cu morile de vant... 

...

E simplu:

    daca minti, vei fi mintit;
                                          daca inseli, vei fi inselat;
                                          daca urasti, vei fi urat ;
                                          daca ierti , vei fi iertat;
                                          daca iubesti, vei fi iubit;
                                          daca oferi, ti se va oferi .

....

Si mai stiu ca cei care rad de ceea ce nu cunosc sunt pe cale sa devina idioti. 

...

Fiecare suflet este precum un pescar aflat pe malul oceanului de ganduri. Culoarea gandului pescuit din oceanul gandurilor, reprezinta in mare parte si culoarea acelui suflet... 

...

Vreau sa ma trezesc pentru a nu dormi definitiv... 

...

Tresar suav la fiecare gand intuitiv .

...

A iubi cu adevarat un singur suflet, este identic cu a iubi cu adevarat intreaga omenire.... 

joi, 14 iulie 2011

Efectele supararii

                                                                " Supărarea este una din cele mai răspândite încălcări ale legilor universului, care poate determina diferite  neplăceri în viaţa, atât a celui pe care te superi, cât şi în propria ta viaţă".
Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem în atmosferă, din punct de vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorinţe, fapte, sentimente   etc. se întorc la noi producând efecte perturbatoare în câmpul nostru energetic.De aceea nimeni nu poate face rău altuia fără să plătească. De aceea oricând aveţi gânduri negative despre o  persoană să vă rugaţi în permanenţă pentru sănătatea ei. Când ne gândim la cineva se creează instantaneu o punte energetică între noi şi omul la care ne gândim. De aceea, orice  gând rău reprezintă un atac  energetic care aduce un prejudiciu omului  respectiv. Astfel ne atacăm şi ne omorâm unul pe altul în mod inconştient, de multe ori fără să ne dăm seama de acest lucru .  
Orice expresie dură, afirmată pe un ton categoric poate provoca un rău atât sieşi cât şi unui alt om.
 
Neintelegerile într-o relatie de cuplu vin din nevoia de a-l controla şi domina pe celălalt. Fiecare încearcă astfel să aibă controlul şi să rămână deasupra întregii situaţii. Când controlezi o altă fiinţă îi iei energia, îţi faci plinul pe socoteala altuia. Astfel  devii vampir energetic. Ori de cate ori cădem în acest prost obicei ne deconectăm de la sursă şi intrăm în suferinţă. Răcirea relaţiilor dintre doi parteneri se datorează creşterii nivelului de agresivitate interioară. Lipsa de compatibilitate duce la lipsa de comunicare. Lipsa de comunicare duce la dezastru. Lipsa de comunicare prin iubire duce la ură. O agresivitate subconştientă faţă de bărbaţi / femei se transformă într-un program de autodistrugere. Dacă doi parteneri  abuzează fizic sau emoţional unul de celălalt, atunci ei nu merită să rămână împreună..
Dependenţa naşte agresivitatea. Iar agresivitatea produce boala. Dependenţa de dorinţe, frica, depresia şi supărarea atrag gelozia. Cu cât este mai puternică  dependenţa de persoana iubită, cu atât mai numeroase sunt pretenţiile noastre faţă de ea.  Cearta, mânia, nerăbdarea emit în tăcere o mare forţă destructivă. Numai prin iubire poate seca izvorul răutăţilor .
  
Să nu vorbiţi despre nenorocirile trăite pentru că ele pot prelungi durata lor. Când nu vorbim cuiva despre  problemele noastre noi ne îndepărtăm de ele. Îndepărtarea de ele este primul pas pentru depăşirea acestora. Esenţial este când vorbiţi despre problemele şi emoţiile dvs. să nu căutaţi milă sau compătimiri.  
IMPORTANT:  Dacă aveţi o mare supărare sau tristeţe încercaţi să nu aduceţi sentimentele acestea acasă. Ieşiţi în stradă cu deosebire în locurile înverzite şi plimbaţi-vă.  Nu faceţi din casa dvs. o groapă de gunoi energetic. Dacă locuiţi de câţiva ani şi a-ţi saturat spaţiul cu regrete, supărări şi spaime, amintiţi-vă momentele în care v-aţi certat şi supărat, aşezaţi-vă în acel loc, iertaţi, anulaţi agresivitatea faţă de iubire, rugaţi-vă (de ce nu ?).  
   
Este mai bine să plângeţi decât să urâţi. Dacă n-aţi reuşit să vă învingeţi pe dvs. înşivă, agresiunea se acumulează în mod inevitabil. Atunci când plângeţi agresiunea apărută se distruge.  
Munca nu trebuie să ne omoare, ci să ne dezvolte. Înseamnă că supraîncărcările nu trebuie să fie permanente şi în fiecare ocupaţie să găsim plăcerea. Dacă nu există plăcere, orice activitate se poate transforma într-o suprasolicitare şi va dăuna sănătăţii. Încercati sa identificati cat mai corect care este munca care v-ar aduce satisfactii prin insasi existenta ei in viata dvs. Nu cautati neaparat satifactii materiale. Nu căutaţi plată, nici laudă şi nici o răsplată, orice aţi face. Săvârşind ceva bun noi pretindem imediat recompensă. Aceste dorinţe aduc ca rezultat suferinţa. Cu cât veţi intensifica acest tip de pretentii cu atât  va creşte nivelul de agresivitate şi se va întări programul de autodistrugere.  
   
Când cineva te jigneşte nu te răzbuna pe el, nu-l urî şi nu te supăra pe el întrucât această jignire este un dar de la Dumnezeu. Dacă n-o accepţi urmează ca purificarea sufletului să se înfăptuiască prin boli şi nenorociri, iar dacă nu eşti pregătit nici pentru aceasta ea vine prin moarte Această formă de purificare ne este dată prin intermediul celor apropiaţi, de aceea în măsura în care reuşim să-i iertăm, în aceeaşi măsură sunt posibile schimbări interioare de profunzime.
Se cuvine să iertăm nu numai în gând ci şi cu sufletul. Cel mai mult ne leagă de trecut supărările neiertate.
Iertând un om care ne-a jignit sau ne-a supărat ne putem vindeca de o boală gravă. Roagă-te în permanenţă ca toţi cei din jurul tău să fie fericiţi, sănătoşi şi întreaga lume să fie binecuvântată. Această rugăciune v-a iradia atât de multă iubire către întreaga lume încât iubirea se va întoarce la tine din belşug.
Cum dăruieşti aşa primeşti! Răzbunându-te te faci egal cu adversarul. Iertându-l te arăţi superior. Iertând ne eliberăm pentru a ne putea înălţa. Ar trebui să fim conştienţi că iertând îi eliberăm pe cei care ne-au greşit, deci iertând  oferim libertate. Să alegi calea iertării,  pentru că numai ea desface rana încleştată în timp.
  
   
 În dragostea omenească trebuie întotdeauna să existe o detaşare de omul iubit. Cu cât aveţi mai multe pretenţii, iritări şi nemulţumiri faţă de omul apropiat cu atât mai mult creşte dependenţa de el..  
Dependenţa de valorile materiale ne va omorî încetul cu încetul şi spiritul şi sufletul.
  
Gândirea noastră dispune de cea mai puternică forţă creatoare din întregul univers. Gândul este cel care aduce pacea şi liniştea în sufletul nostru. Gândul este cel care atrage binele sau răul în existenţa noastră. Toate  gândurile emise plutesc în aer ca nişte mine ameninţătoare pentru a lovi pe cel ce le-a produs. O gândire sau o acţiune negativă este resimţită dureros de mii de organisme. De aceea există o lege a naturii şi a ştiinţei (Principiul al III-lea al mecanicii cunoscut si sub numele de Principiul actiunii si reactiunii).
conform căreia răul pricinuit altora ne face rău şi nouă înşine.
De aceea străduinţa de a ierta duşmanii şi de a îndrepta spre ei numai gânduri de pace şi iubire constituie un act protector pentru noi.   
  
   
Asadar suntem ceea ce  suntem  ca rezultat a tot ceea ce am gandit!"
  


Sursa: Mail

luni, 11 iulie 2011

Ce iubesc?


Mi-e dor de clipa cand eram doar Unul...
...

Vreau sa fiu deasupra amagirilor, sa-mi inteleg menirea.

...

Cititorule, traiesti sau esti trait?

...

Daca marea este femeia si muntele este barbatul, eu am ales marea.

...

Interiorul este al sinelui pe cand exteriorul este plin de mascarada ego-ului. 

...

De multe ori am ajuns la capat...intodeauna insa ceva m-a salvat, nu pot spune ce, dar in mod sigur mi-a dat puterea de a merge mai departe... 

...

Ce iubesc?
Principiul feminin, natura, pacea, soarele, clipa prezenta...jocul de lumini al lunii...focul...ploaia, vantul, apa si pamantul.

...

De multe ori visez ca zbor. Cand ajung la o viziune globala a locului in care zbor, incep sa pierd din altitudine si revin cu picioarele pe pamant... 

...

Oamenii sunt oglinda mea si eu sunt oglinda oamenilor. 

...

Pana-mi regasesc sursa, pribegesc...pana atunci experimentez tot felul de clipe.

...

Totul este relativ, efemer şi se transformă permanent, implicit ideea că totul este relativ, efemer şi se transformă permanent.

...

Atata timp cat nu stim exact ce este bun sau rau, vom fi tot timpul in plimbare pe aleile spre iadul interior, fara de constiinta acestui fapt. Cand cineva devine constient unde se afla si motivul pentru care se afla in acel loc, timp, spatiu, implicit va face diferenta intre bun si rau. Depaseste astfel dualitatea acestei lumi, fiind deasupra raului sau binelui... 

...

Lumea mea este dupa chipul si asemanarea mea. Cand sunt trist, lumea este trista. Cand sunt furios, lumea este furioasa. Cand iubesc, lumea iubeste. Cand acept lumea, lumea ma 
accepta.