miercuri, 8 iunie 2011

Turma


Vă dezvăluim azi o taină ţinută cu mari eforturi şi mulţi bani departe de urechile şi ochii "prostimii". Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii ! Ăsta da avertisment medical! Ce înseamnă exces nu ne explică însă nimeni!!! La prima citire, exces înseamnă.prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia !!!
Între copilul de 20 de kilograme şi adultul de 80 sau 120 de kilograme... e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunţi exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi.
Nu uitaţi că nu suntem la fel, nu uitaţi ceea ce mulţi vor să ascundă: orice reacţie a apei cu sarea produce... căldură!!!  Iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de... 11 000 de ori viteza transferului informaţional către creier!!! Mai simplu spus, lipsa sării din sânge...prosteşte!!!
Intuiţia îmi spune că ăsta este  scopul lor real: să devenim legume! La muncă şi înapoi.acasă, la televizor.Unde ni se repetă zilnic prostiile astea: excesul de sare zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătaţii!
Dar excesul de alcool, tutun şi medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect??? De ce nu se fac campanii contra etnobotanicelor ???  Este vorba de profituri imense, accize şi taxe! Şi în fond este bine să ai multe "legume" în sistem ! Pentru ca legumele  îşi plătesc taxele la zi!

Amintiţi-vă! Ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îţi schimbă regimul alimentar: fără sare!!!!  Adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în corp.  Amorţeşte creierul pentru că altfel, acesta, ar reacţiona imediat la chimicalele administrate!  Ar declanşa alergii!
Dar zaharul? Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbim de "clasicul" zahăr alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zaharul natural din fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine. naturală!
Glucoza participă  direct la formarea acidului dezoxiribonucleic  (ADN) adică a evoluţiei, vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentratia, vin din zaharurile  naturale! Şi evoluţia dv. Genetică!

Grăsimile ?! Să vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale şi în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivele joase ale colesterolului induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia... depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creşterea riscului de infarct miocardic şi mai ales o slabă funcţionare a sistemului imunitar.
În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. 
Asta până când, cei de la OMS, au hotărât să schimbe normele! Să le coboare la 200! Imediat, au apărut 36 de milioane de "bolnavi", şi 4,3 de miliarde de dolari pe an, câştig, dintr-un foc!.

Între vrăjeala ştiinţifică a unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul român a ales intuiţia!... tot cu slană, pită, ceapa şi pălincă trăieşte! Nu face exces şi trăieşte mult şi bine... cum aţi vrea sa-şi crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Şi toate astea până pe la 60-70 de ani... cu cojocul miţos de 40 de kilograme pe umeri şi bota în mână?

Sursa: mail

2 comentarii:

  1. Cu Religia iubirii deasupra capului ce ne mai limpezim din lumea asta nebuna,nebuna...nu mai stii ce si pe cine sa crezi, nu mai stii care "savant" are dreptate....azbestul era cancerigen cand il faceau romanii si este recomandat ca OK cand il fac strainii si exemplele ar putea continua.....Banul este dominatorul ce ne transforma in jalnice slugi, fara scrupule....radiatiile nucleare= vanzare masiva de pastile cu iod, grupa aviara=...alti imbogatiti si??????????Noroc de iubire si credinta ca ne mai alinam; credinta si iubirea directa cu Dumnezeu si Maica Domnului ca si unii "intermediari' ne dezamagesc zilnic....Incotro? Pana cand? Da! Romanul trebuie sa-si asculte intuitia!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Asta cam asa este! Suntem prinsi intr-o mare învălmășeală de tot felul de teorii si para-teorii....
    Intuitia ar fi singura scapare dintr-o astfel de nebunie.

    RăspundețiȘtergere