luni, 26 septembrie 2011

Interconectare

 Cuvintele sunt doar bulbuci de apă, pe când faptele sunt stropi de aur...

...

Decat sa ne adancim in nimicurile jocurilor de culise, mai bine am privi lumea in ansamblu. Totul este  atat de bine calculat.

...

Depinde in ce poziție te afli cand privești adevărul, poate avea o multitudine de fețe.

...

Dăruind iubire adevarată oricui are nevoie, devii tu insuți iubire...

...

Sunt hotărat să ignor sistematic uratul sentiment de frică!
De fiecare dată cand trebuie sa aleg ceva intre doua posibilități, aleg cu ochii inchiși si sunt convins ca am făcut cea mai bună alegere.
Cum pot eu oare să mă pierd in lungi fraze, cand pot spune totul, printr-un singur cuvant?!
Crezi ca e buna ipoteza in care fiecare individ se află singur in lumea lui? Gandeste-te cum totul influienteaza totul in jur, in mod pozitiv sau in mod negativ. Soarele influiențează planetele din juru-i. Luna influențează pămantul si pămantul susține luna. Totul este interconectat prin legături invizibile. Atata timp cat esti in manifestare, este musai sa te manifestezi, ideal ar fi s-o faci in mod pozitiv...altfel nu vei iesi din acest ciclu. Pana la nemanifestare e o cale lunga....
In aceasta lume, adevarul a fost transformat in minciună si minciuna in adevăr...
In aceste momente sublime traite de minunata umanitate, exista mii de Dumnezei, milioane de ingeri, zeci de arhangheli si legiuni de sfinți canonizați.
Pierdut printre deșartele scene ce alcătuiesc puzzle-lul acestei iluzii, supraviețuiesc instinctiv fiecărui moment petrecut in neant...Emotia este spontană. Sentimentul este format de catre iluzia mintii...


...

Un sentiment curat nu se poate naste decat dacă renunți să-l treci prin mintea intortocheată. Sentimentul poate fi asemuit cu o imagine reflectată pe suprafața unui lac învălurat. Emoția este reflexia unei imagini intr-o oglinda perfectă
Şi floarea cea mai albă are umbra sa, nu este așa?
E bine sa te rătacesti din cand in cand in iluzie, important e sa gasesti drumul inapoi catre casa, pentru a te rătaci  si mai mult data viitoare in tot felul de experiențe...
Multi sunt cei care vorbesc, in schimb,  putini sunt cei care spun cu adevarat ceva.


...

Periculos e si să te apleci mai mult decat iți poate permite echilibru...insa nu avem de unde afla limita echilibrului nostru daca nu ne aplecăm...3 comentarii:

 1. apa este un organism. chiar şi fizic ea are caracteristici pregnante ale unei enităţi însufleţite (nu că tot ceea ce percepem şi nu percepem nu înseamnă viaţă). încearcă să îţi imaginezi toatză apa de acum de pe pământ. vizualizeaz-o. simte-o. ascult-o.
  similar este construit (de o complexitate ceva mai subtilă) şi blocul fiinţelor din care şi noi facem parte. interconectaţi şi finalmente în drum către ocean şi iar şi air.
  tu ai o apropiere interesantă asupra subiectelor dar trebuie să eliberezi în spatele intuitivului cognitivul primar. să laşi gândirea conştientă să fie subordonată conştiinţei universale.

  RăspundețiȘtergere
 2. Apă suntem cu toti in proporție de 75%. Doar ca restul de 25% suntem prinși in tot felul de frici iraționale care ne pun contra curentului. Datorita acestui fapt incetinim curgerea in marele ocean.

  Sunt undeva la mijloc, Flipi si stiu asta. Incerc sa o scald si sa joc rolul ce-mi este destinat fara sa fac nazuri. Deși sunt satul de toata istoria cognitiva pe care o car in spate de milenii si de care nu pot scapa așa de usor.

  Am impresia ca ne cunoastem de o eternitate si incercam să ne ascundem dupa degete, cand putem pur si simplu sa dam cartile pe fața si sa ne spunem pe nume...

  Crede-ma că simt, gust, vizualizez prrincipii abstracte multor pămanteni.

  Imbrațișari!

  RăspundețiȘtergere
 3. eternitatea nu poate cuprinde re-cunoaşterea. care de fapr în esenţă e apropiere până la suprapunere perfectă. da. plouă cu conştiinţă din ceruri şi mulţi zăresc în picăturile frugal observate chipurile dragi sufletelor lor.
  trebuie doar să întinzi mâna, în faţa ta e tot, pentru că tu eşti acolo. şi tot acolo voi fi şi eu şi tot ceea ce există.
  25% din ceva ce nu eşti tu... ceva ce va deveni parte din tine în urma transformărilor. dacă accepţi.

  RăspundețiȘtergere